Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Müsli med choklad

Att göra müsli är enkelt. Blanda torra ingredienser i en skål – och smaksättning i en annan. Blanda sedan de 2 och lägg på plåt. In i ugn på ca 180-200 grader i ca 15 minuter (rör om lite nu och då).

Bland mina torra ingredienser finns havregryn, chiafrön, linfrön, solrosfrön, hackade cashewnötter, mandlar och valnötter.

Min smaksättning bestod av: kokosolja, kakao, kanel, pepparkakskrydda och honung.

När müslin rostades i ugnen doftade det choklad i hela lägenheten. Det blir en härlig start på dagen imorgon. Funkar också utmärkt som gå bort-present: lägg i burk och knyt en rosett om.

musli med choklad 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Marcus Schuterman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk