Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Müsli med choklad

Att göra müsli är enkelt. Blanda torra ingredienser i en skål – och smaksättning i en annan. Blanda sedan de 2 och lägg på plåt. In i ugn på ca 180-200 grader i ca 15 minuter (rör om lite nu och då).

Bland mina torra ingredienser finns havregryn, chiafrön, linfrön, solrosfrön, hackade cashewnötter, mandlar och valnötter.

Min smaksättning bestod av: kokosolja, kakao, kanel, pepparkakskrydda och honung.

När müslin rostades i ugnen doftade det choklad i hela lägenheten. Det blir en härlig start på dagen imorgon. Funkar också utmärkt som gå bort-present: lägg i burk och knyt en rosett om.

musli med choklad 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Philip Conradsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk