Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Müsli med choklad

Att göra müsli är enkelt. Blanda torra ingredienser i en skål – och smaksättning i en annan. Blanda sedan de 2 och lägg på plåt. In i ugn på ca 180-200 grader i ca 15 minuter (rör om lite nu och då).

Bland mina torra ingredienser finns havregryn, chiafrön, linfrön, solrosfrön, hackade cashewnötter, mandlar och valnötter.

Min smaksättning bestod av: kokosolja, kakao, kanel, pepparkakskrydda och honung.

När müslin rostades i ugnen doftade det choklad i hela lägenheten. Det blir en härlig start på dagen imorgon. Funkar också utmärkt som gå bort-present: lägg i burk och knyt en rosett om.

musli med choklad 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk