Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Kyckling i låda

Jag har precis slängt ihop en snabb väldigt sen lunch – och som även kommer fungera som middag senare ikväll. Det är ungefär samma mat som jag lagat varje dag i några veckor. Ja, jag har bloggat om den förut…

I en form lägger jag i grönsaker och sådant jag gillar, typ palsternacka och broccoli och sötpotatis och sådant. Ovanpå lägger jag kyckling (tack för alla tips – jag hittade både Bjärekyckling och Bosarpskyckling). Ringla över lite olja och krydda med himalyasalt och några varv med pepparkvarnen. Det blir så sjukt gott så just nu känns det som att jag kan äta detta i evigheters evigheter.

Snart ska jag snöra på mig skorna och bege mig av på födelsedagstrail. Mina nya Inov-8 (det blev dessa trailskor) har hunnit hem men jag vet inte om jag ska skita ner dem eller fortsätta på mina redan nerskitade Icebugs. Fast någon gång måste de ju bli skitiga de där nya skorna – de är ju terrängskor för bövelen.

kyckling i låda

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Johan Hurtig
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Amelia Widell
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström