Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tisdag hos mig

Vi fortsätter på tisdagstemat. En kväll hemma hos mig. En fin vän i soffan (ja en sambo också såklart) och 2 hundar lite här och var. Ett helt zoo på bordet som ska bli lite DIY-pyssel. Om det blir bra lär ni få se resultatet inom kort. Om inte så faller det nog snart i glömska.

Det är juligt i fönstret och på golvet monteras en trainer så att jag ska kunna cykla. På datorn jobbas det och planeras projekt. All tid och ingen tid är liksom arbetstid. Och gud vad vi trivs. Och våndas. Det går ju lite hand i hand det där när osäkerheten är lika stor som friheten. Jag undrar om jag någonsin kommer att vänja mig vid den känslan så länge jag är egenföretagare. Varje morgon måste jag liksom påminna mig om att jag faktiskt inte glömt att gå till jobbet när jag ser alla andra stressa till tunnelbanan utanför fönstret. Jag är ju på jobbet. Det är bara det att jag har så roligt när jag jobbar att jag inte ens förstår att det är just jobbar som jag gör.

hemma hos sara

hemma hos sara 10

hemma hos sara 12

hemma hos sara 14

hemma hos sara 17

hemma hos sara 18

hemma hos sara 6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mysigt =)

  Mari 2013-11-27 11:26:19 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Nina: haha ja de borde skämmas! 🙂

  admin 2013-11-27 10:51:14
  Svara
 • Lyllos er! Och nä, jag har nog inte heller ett jobb där jag kan ligga i soffan och jobba – jo, ibland när jag väljer att jobba hemma! Undrar vem av datornissarna i soffan som har bästa ergonomiska arbetsställningen… 😀

  Nina L 2013-11-27 10:48:04
  Svara
 • Jessica: fining!

  Anna: tur att det finns fler sätt att jobba på som man kan gilla. 🙂

  admin 2013-11-27 10:18:21
  Svara
 • Det är ju precis det där jag skulle vilja ha.. Menmed mitt yrkesval är det svårt, så kommer nog alltid få vara en av alla dom som stressar iväg på morgonen till ett kontor som inte är hemma. Om jag inte byter yrke förståss.. 🙂

  Anna . P 2013-11-27 10:04:10
  Svara
 • Du är något av det bästa jag har.

  Jessica 2013-11-26 22:29:54 http://www.jessicaclaren.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje