Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#prepareforsnow

Lagom till att många av oss längtar efter snö så har Craft öppnat kampanjen #prepareforsnow. Tagga din bild på instagram och vinn startplatser till klassikertävlingarna, Vasaloppet och längdskidkläder från Craft.

All info om hur det går till finns här – och en och annan film med Charlotte Kalla. En kul grej med Craft är för övrigt att före detta OS-guldmedaljören i sprint, Björn Lind, numer är produktchef för längd på Craft (han finns också med på film). Jag ser det som en garanti för att Craft kan sin sak när det gäller kläder för längdskidåkning – annars får ju Björn skämmas liksom.

Nedan är 4 bilder jag taggat #prepareforsnow på Instagram (du hittar mig på @sararonne). Egentligen av lite olika skäl. Bilden överst till vänster är min sambo – och vi pratade så himla mycket om vintern och skidåkning den dagen bilden togs. Överst till höger är jag, nederst till vänster också. På den översta bilden längtade jag efter snö – och på den nedersta var jag mitt i den (i Åre i oktober i år). Och den nedersta högre då? Ja, det är ju min sambo igen. Samtidigt som vi sprang på stranden i Halmstad så snöade det i norr. Så nära men så långt bort liksom…

prepareforsnow

 

disclaimer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hmm, godt spørsmål! Jeg har måtte forandre en del etter jeg fikk en utmattelsestilstand, men hovedsaklig trener jeg fordi det er morsomt, fordi jeg liker det og får det så himla bra av det! Trener for følelsen 🙂 Har også et ønske om å gå ned i vekt og å ha en god livshelse. De siste årene har det vært helt utelukket å trene for konkurranser pga dårlig helse, men nå begynner det å komme seg, så kanskje det til neste år vil være noen muligheter. Men først og fremst må jeg fokusere på det å ha god helse og på gleden ved å trene/være i aktivitet, så får det andre evt. komme som en bonus. Det med å trene for opplelvelsens del er også viktig for meg, som f.eks å gå til fjells, kjøre telemark ned og nyte utsikten, sykle langs havet… slike ting 🙂

  L 2013-11-26 16:42:58
  Svara
 • SV. Det hade ju varit något 🙂

  Äventyret ni var på nu, på Cypern. Finns det någon hemsida och kika på?

  Mari 2013-11-26 07:50:19 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Mari: in på sajten och kolla. men vinner man klassikern så ingår ju vasan… 😉

  L: jag tycker inte man måste ha mål. jag personligen gillar en balans. något enstaka mål men också en massa träning bara för att jag mår så himla bra. mina mål får gärna ha med upplevelse att göra, dvs ingen tid eller så. hur fungerar du?

  admin 2013-11-25 21:13:18
  Svara
 • Tenker en del på dette med å ha mål med treningen sin. Er det sånn at man MÅ ha mål for å trene bra? Er det nok å trene fordi det er gøy? I dagens prestasjonssamfunn virker det ikke sånn…

  L 2013-11-25 21:06:24
  Svara
 • Vinner man allt, eller en av grejerna? =) Men sjukt roligt grej, måste fundera ut någon bild.

  Mari 2013-11-25 20:23:42 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje