Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Lugn helg

Helgen som väntar kommer att bli lugn. Jag ligger överlag lite lågt med träningen i väntan på Cypern. Ikväll väntar förvisso ett tuffare intervallpass men inga aktiviteter som ska sätta sig i kroppen i dagar efteråt.

Vi kom ner till Halmstad igår. Jag har inte varit här på rekordlänge. Senaste gången var i juli. Sedan dess har det hänt så himla mycket. Också i Halmstad. Stan byggs om, till exempel. I vår lägenhet hade inte ett dugg förändrats och jag tänker att det kanske är dags. Kuddarna i soffan köpte jag lagom till inflytt för rätt många år sedan nu. De är out of date. Och det märks när ingen bor – på riktigt – i en lägenhet. Ombonaden suddas sakta ut. Vi har en kanonfin lägenhet och den förtjänar lite kärlek.

Även om det råder 50 nyanser av grått utomhus så regnar det faktiskt inte. Men man vet ju aldrig – så jag tog med min nya regnjacka från Marmot som jag har fått. Jag tipsade om den för jättelänge sedan i det här inlägget. Lite kul att jag just nu går omkring i just en likadan – fast en annan färg. Den piggar upp en vädergrå fredag!

sara halmstad marmot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström