Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lugn helg

Helgen som väntar kommer att bli lugn. Jag ligger överlag lite lågt med träningen i väntan på Cypern. Ikväll väntar förvisso ett tuffare intervallpass men inga aktiviteter som ska sätta sig i kroppen i dagar efteråt.

Vi kom ner till Halmstad igår. Jag har inte varit här på rekordlänge. Senaste gången var i juli. Sedan dess har det hänt så himla mycket. Också i Halmstad. Stan byggs om, till exempel. I vår lägenhet hade inte ett dugg förändrats och jag tänker att det kanske är dags. Kuddarna i soffan köpte jag lagom till inflytt för rätt många år sedan nu. De är out of date. Och det märks när ingen bor – på riktigt – i en lägenhet. Ombonaden suddas sakta ut. Vi har en kanonfin lägenhet och den förtjänar lite kärlek.

Även om det råder 50 nyanser av grått utomhus så regnar det faktiskt inte. Men man vet ju aldrig – så jag tog med min nya regnjacka från Marmot som jag har fått. Jag tipsade om den för jättelänge sedan i det här inlägget. Lite kul att jag just nu går omkring i just en likadan – fast en annan färg. Den piggar upp en vädergrå fredag!

sara halmstad marmot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson