Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Womens Health

Fitness Magazine blev ju Fitness Lifestyle för ett tag sedan. Och snart blir man Womens Health. Change is the process of moving forward om du frågar mig och jag ser med 75% nyfikenhet och 25% skepsism fram emot den här förändringen. Skepsismen för att Women’s Health är amerikansk och amerikanska grejer är lite för ofta over the top och jag är dessutom tveksam till hur hälsotrenden har utvecklats i Sverige och att de amerikanska influenserna ska spä på det ytterligare och sådär. Men den svenska redaktionen är både vettig och duktig och jag hoppas deras egna värderingar får fortsätta styra och att ansvar och förnuft fortfarande är viktigt bland siffror och chefer. Då kan det bli bra.

Hur som helst, jag har väldigt många tidningar hemma. I många av dem finns en hel del saker jag vill spara. Smarta övningar eller ett recept jag vill testa. Men ni vet hur det blir. Tidningarna läggs på hög och sedan glöms det bort. Dumt. Men, hur gör man bäst för att komma ihåg det man vill komma ihåg? Klipper och klistrar ni? Det har jag testat en gång, funkar aldrig i längden. Ibland gör jag en mental note, men det är en utmaning. Just nu ligger de 10 senaste numren framme med färgglada små post it-lappar som markerar de sidor som på något sätt varit extra bra. Men jag minns ju inte exakt vad jag markerat förrän jag slår upp dem på nytt.

Det måste ju helt klart finnas en bättre lösning?

I den bästa av världar skulle allting gå in i ett digitalt arkiv så att prenumeranter kan logga in på sajt och få tillgång till alla recept på smoothies som någonsin funnits, eller alla träningsprogram för rumpor och ben eller vad det nu kan vara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Johanna: kan man använda sig av smart sparande och mapphantering och så via Readly?

  admin 2013-11-22 13:23:18
  Svara
 • Lösningen finns redan, och stavas Readly 🙂 Du verkar missat det: www.readly.se

  Johanna 2013-11-22 09:18:24
  Svara
 • Åh, då kanske jag börjar köpa också! Vill ha over the top amerikanska tidningar och prenumerar på oxygen och muscle and fitness hers… Tycker svenska är så mesiga 😉

  Beatatjata 2013-11-14 11:21:44 http://beatatjata.wordpress.com
  Svara
 • Vi har feta tidningshögar hemma och nu när vi äntligen har plats sparar jag ALLT. Kan ha lite med yrke och intresse att göra så där… Hur som helst, i den bästa av världar hade det blivit en ny tidning TILL, inte en ny istället för, tycker jag. Fitness lifestyle är den enda vettiga hälsotidning i Sverige tycker jag, hade hellre sett att en utvidgade och gjorde en vettig till. Som du säger, det är risky. Men jag tror nog att det blir bra. Trots att jag är så otroligt konservativ när det kommer just till tidningar… försöker svälja det.

  Bla, bla.

  jeanna 2013-11-11 20:29:03 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Jag river ut allt från recept till träningspass. Recepten hittar oftast till en kökslåda, men träningspassen (tror jag) ligger i en hög i ”allmänna skräphyllan” i köket. Något att ta tag i när snöstormen härjar utanför tänker jag och vips är det högsommar igen 😉

  Linda 2013-11-11 16:53:51 http://domoreof.blogspot.com
  Svara
 • Hehe, samma här! Massa tidningar på hör för att jag någon gång ska gå igen och spara det jag vill spara! hmm, undra när det ska hända!

  Saras Träningblogg 2013-11-11 16:42:15 http://monch.blogg.se
  Svara
 • Har precis samma problem! Men Chatrines tips var ju toppen!

  Malin 2013-11-11 14:29:52 http://Bluemalin.blogspot.com
  Svara
 • Fotar med telefonen. Sen in dem i Evernote eller liknande. Då kommer man åt dem från lite varstans.

  Lisa 2013-11-11 13:59:53
  Svara
 • Jag river ur sidorna och samlar i en pärm i plastfickor och med olika flikar för olika kategorier. Funkar bra tycker jag.

  Petra Axlund Stegman 2013-11-11 13:38:53 http://www.innerstrengthblog.com
  Svara
 • […] smoothie med chili hittade jag i en tidigare Fitness, som jag nämnde här. Chili, läste jag och tyckte att det lät spännande. Sedan mixade jag ihop smoothien, drack den […]

  Smoothie med chili – Träningsglädje 2013-11-11 13:19:02 http://www.traningsgladje.se/2013/11/smoothie-med-chili/
  Svara
 • Jag har precis samma problem! Dock växer högen när jag får tidning på tidning. Dels så prnumererar jag och sen får jag medlemstidningar. Allt hamnar först på soffbordet med tanken att jag ska läsa inom de närmaste dagarna. Men sedan växer högen och till slut ”städar” jag och allt hamnar i en fet tidninghög. Jag hade gamla tidningar, flera årgångar, låg i kartonger i mitt källarförråd. Men i samband med att jag flyttade slängde jag dem i återvninningen. Det var svårt men kändes skönt efteråt. Det finns så många artiklar och bilder jag skulle vilja spara. Jag sparar också på recept. Har dock inte kommit på något bra system än tyvärr…

  Karolina 2013-11-11 12:17:42 http://joahi.blogg.se
  Svara
 • Jag fotar artiklarna med en iphone, sen lägger jag in bilderna i mappar på min dator. Enkelt att sortera upp i olika ämnen. I mitt fall ligger de i övningar, forskning, recept och tips/trix. I ett par av mapparna har jag även undermappar.
  Jag är noga med när jag sparar ner bilden att jag ger den ett sökbart namn (tex benböj nov2013 eller honungskaka)n för då är det riktigt enkelt att hitta en specifik artikel genom att helt enkelt söka det på finder (eller ‘den här datorn’ om man kör PC)

  Chatrine 2013-11-11 11:33:31 http://www.mavie.se/mavie-bloggen/
  Svara
 • Åh, hoppas det kommer bra tips till den frågan om tidningar! Fick rensningsångest i helgen när jag skulle försöka göra ett kirurgiskt ingrepp i den överlastade tidskriftssamlaren och inte kunde förmå mig att slänga ett enda ex av mina tidningar (knappt så att gamla Stadium-tidningar åkte!). Jag går ofta där och gräver för ett smoothierecept eller en övning jag sett för nåt år sen…

  Nina L 2013-11-11 11:21:14
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje