Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stories & Statements

Stories & Statements har varit en idé sedan länge. Så pass länge att domänen reggades och sedan förföll. Nu är den igång igen. Anledningen? Det finns så mycket fint där ute som vi vill tillhandahålla till fler. Just nu råkar den vara extremt lik Sofias nysläppta shop – men det där kommer att utvecklas i tid. Det är dock himla ironiskt att vi båda gick live samma dag. Jag har inget intresse i att göra någonting likadant som något annat men printsen är det bara att inse att vi har gemensamt. Snart kommer ett gäng stories där vi särskiljer oss. Great minds think alike och det finns ju en hel del andra webshoppar som är inne på samma tema så en potentiell diskussion om vem som var först är jag inte intresserad av.

Jag och Jessica är en bra duo i mång och mycket, och Stories & Statements gör vi tillsammans. Det började med prints, Jessica har sedan länge gjort så fina budskapsinlägg under kategorin ”rules of the soul” och ”dagens boost”. Minns ni förresten när jag hade shoppen Träningsprylar? Det var tider det – och då utgick jag också från sådant jag gillade extra mycket.

Stories & Statements kommer innehålla såväl stories som statements. Stories är vad du ser där just nu: budskap som gör dagen lite gladare. På samma sätt som min Pinterest är min moodboard är det fint att kunna omge sig med så många bra daily reminders som möjligt. Statements är sådant vi gillar lite extra mycket. Saker är på väg in – så den delen av shoppen uppdateras inom kort.

storiesandstatements

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk