Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hemmagym 2.0

Mina föräldrar flyttade för ett tag sedan. Några månader flyttade de igen. Och efter ett år flyttade de på nytt. Dit där de bor nu. Här har de bott ett tag och jag har hört talas om att det finns både gym och pool i huset men aldrig varit där. Förrän idag. Såväl gym som pool var över förväntan! Det står nu klart att jag för själva egentränandets skull (till skillnad från gruppträning alltså) inte behöver ett gymkort, jag kan ju träna i hemmagymmet under off hours. Och off hours funkar kanon så länge jag inte jobbar kontorstid. Eftersom jag tänker som en smart tjej så tjänar jag därmed pengar!

Idag simmade jag (och min mamma) ett gäng längder i poolen. Nu har vi arbetstid i väntan på en photoshoot. Min fotografbrorsa ska plåta pressbilder. Jag har fortfarande sand i håret från stranden i Florida.

hemmagym pool

hemmagym 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk