Jag följer så många härliga personer på diverse plattformar. Tycker du att Facebook, Insta, Twitter eller vad det nu kan vara är meningslöst så följer du fel personer. Det är inte plattformen det är fel på – det är ditt flöde.

@finey taggade #upgradeoctober igår på Insta. Jag älskar ju projekt. Hon skriver såhär: I’m starting #upgradeoctober, and y’all be wondering ”what’s she up to now?” Well. I hate the feeling that I could’ve done more. So this month I’ll try to upgrade my training. Push myself a little harder. You can do it to, regardless of what goal you have, how often you train or what kind of exercise you do. Just go that extra step when you do it. If you can’t run and instead like to take walks, and see a bench – drop down and do some push ups against it. Use your imagination! Only you can hold yourself back, and only you can set yourself in motion to reach the finish line. Are you with me?

Mitt #updateoctober går i samma spår. Jag vill göra det jag gör fullt ut. Ska jag köra intervaller så ska jag fanimej köra intervaller. Ska jag ta det lugnt så ska jag ta det lugnt. Ska jag njuta av att göra ingenting så ska jag göra det också fullt ut istället för att ha dåligt samvete över att jag kanske borde göra något annat – för det finns liksom alltid grejer som borde göras. #upgradeoctober helt enkelt!

Vill du göra något annat så har Fyscoachen en 30 dagars paleoutmaning.

Halmstad Lynga 110 copy

0