Söndagen i Värmland började med kaffe och ett samtal med Annie som spelades in och ska bli till ett nytt podcastavsnitt. Sedan vaknade resten av huset och vi stack iväg på en gemensam morgonrunda på morgonsömninga grusvägar och i fantastisk trollskog som var djupgrön och tyst. Terräng till frukost är inte dåligt!

Av vildsvinen som vi skymtade under en sen kvällsrunda med hunden igår kväll syntes spår av bök vid stigen. Fy fasen för vildsvin alltså! Förmodligen oftast ofarliga men jag minns de där köttätande grisarna från Hannibalfilmen…

Efter 5 km var vi hemma igen och solen passade på att skina lite över de ståtliga äppelträden. Vi plockade med oss några påsar hem – nu är jag i Stockholm igen och ikväll när Grabben kommit hem från Halmstad blir det äppelpaj.

Värmland Annie 1

Annie

Värmland Frasse hund

Hunden Frasse – som också var med och sprang

0