Hallelujah och praise the lord och allt det där: jag har hittat till gymmet! Jag har inte tränat inomhus sedan någon gång i våras men här i soliga Florida var det alltså dags. Det finns ett fitness center i det megakomplex där vi bor och här sitter en person i gymrepan och håller koll på alla som kommer och går. Jag var där vid 10, då hade 3 personer skrivit in sig – och hunnit försvinna. Det är nog rätt långa arbetsdagar i den där repan…

Jag körde 10*30 sekunder på crosstrainer på ungefär 82-85% av min maxpuls. Sedan körde jag en minicirkel med hantlar för axlar och ett uns rygg: drag till hakan, axelpressar och  enarmsrodd. Jag växlade övningarna och körde ibland med bara en hantel åt gången och ibland båda samtidigt. 3*10 reps. Sedan gjorde jag också en variant på flies för baksidan men jag hade dålig kontakt och hoppade över den efter 2 sets. Istället körde jag min favoritmagövning. Idag tog den bra. Heja!

Och så bjuder jag på en rumpbild, bara för att jag blev så glad av @gopublic på Insta. Thank God för personer som Lena! Och coolt med elittriathleter som David Näsvik, som shoppade loss med oss igår ,som gått från fat to fit och bäst i Sverige på Ironman.

usa 400 neon nike free

Nyshoppade skor // Nike Free 3.0. Tights // Nike. Linne // Under Armour.

0