Efter att triathleterna på lördag simmat 3860 meter och cyklat 18 mil springer de ett marathon. Löpningen är platt och går förbi bostadsområden och ut till St Andrews State Park där man vänder och springer tillbaka – och sedan springer samma sträcka igen. Karin körde Ironman Florida redan förra året och har koll på banor och så, men vi körde banan med bil idag för att komma till parken och springa en sväng.

Det var varmt och härligt och jag höll utkik efter alligatorer utan att se en enda. Så tråkigt. Men att springa i värme är skönt och det kändes som en riktigt het sommardag. Det där med löpning är allt en bra grej alltså!

usa 206 running panama city beach state park

usa 208 running panama city beach state park

usa 209  running panama city beach state park

usa 210 karin  running panama city beach state park

usa 212 running panama city beach state park

 

0