Ett nytt Träningsglädje TALKS ligger ute. Mitt 17:e podcastavsnitt. Den här gången pratar jag om det sorgliga med hälsotrenden – och så står jag upp lite för mig själv. Jag pratar om smutselkollen också – och om klimatförändringarna som det pratats mycket om den senaste tiden. Vi är alla delaktiga i den förändringen. Och jag pratar om att det är jobbigt med förändringar men när det gäller klimatet så är det faktiskt inte dubbelt jobbigt – så som jag pratar i podden. Det är enkelt. Välj el från sol, vind och vatten till exempel. Nordic Green Energy är ett företag som faktiskt gör en bra grej för den här världen – och podsponsor.

Och låten på slutet är lite som koriander. Jag både gillar och inte. Fast mest gillar. Den är märklig så den fascinerar mig. Laleh – Colors.

träningsglädje talks pod nordicgreen

0