Jag skrev ju om den här reflexsprayen för en tid sedan och nu har jag ordnat så att 3 av er kan vinna en varsin spray och testa hur den funkar. Sprayen finns i lite olika varianter men den jag tävlar ut är en sparkling grey spray som går bort i vatten. Sprayen är starkt reflekterande i mörker och man kan spraya på byxben, armar, cykeln, kopplet till hunden, skor, mössa, brevlådan – ja, you name it. Allt som man vill ska synas!

Antingen sprayar man liksom rätt upp och ner, eller så kan man spraya som figurer. När jag var ute senast hade jag sprayat hjärtan på benen. Festligt! Om du vill vinna en spray så mailar du traningsgladje at gmail.com senast 31 oktober. Jag meddelar vinnarna via mail!

Reflexsprayen finns också att köpa här och kostar 179 kronor. Du hittar den också på t.ex. Intersport och Hööks hästsport. Julklappstips!

reflexspray 11

reflexspray 1

0