Stranden här i Panama City Beach, Florida, syns inte från bilvägen. Hotellkomplexen växer sig höga och vi bor 15 våningar upp. Från hotellbalkongen och genom små alleyways nere på gatan öppnar sig stranden och man har utsikt över hela horisonten och solsken hela dagen lång. Vi var ute och gick på stranden i 2 timmar igår och Karin gissade på minuten rätt när solen skulle gå ner.

Sanden är kritvit och vattnet turkost. På mina bilder från balkongen kan ni se mörka saker i vattnet – det är inte hajar men någon form av rocka. Väldigt stora som simmar runt i formationer. Jag fascineras av djur: helst på film eller en balkong högt upp. På flyget hit satt jag och kollade på BBC Earth i timmar. På grisslybjörnar och flyttfåglar och häftiga djur som lever i eländig snö. Här i Panama City Beach hoppas jag få se lekande delfiner från balkongen. De ska tydligen finnas där ute!

panama city beach majestic

usa 24 panama city beach

panama city beach majestic

usa 25 panama city beach

usa 27 panama city beach majestic sara

 

 

0