Idag är sista dagen här på Fjällvägen i Sälen. Ett äventyr slutar – och ett nytt börjar. Så himla sentimentalt är det inte. Jag har varit här en höst, inte ett liv. Det fina när man jobbar med digitala grejer är att man kan surfa in och kika när jobbet är klart och man är någon annanstans i världen. Om man skulle sakna det liksom.

Ikväll kör jag nedåt Borås för fredagsmöte. Och när det är gjort tar jag helg i Värmland med Annie som skriver inlägg på inlägg med bra saker. Vi ska tydligen kratta en massa löv på en gigantisk tomt och mysa i raggsockor hoppas jag och dricka grönt te (nä det är inte jättegott tycker jag men jag försöker gilla det varje gång jag dricker det) i stora koppar. Det känns rustikt och det är den bild jag har av Annies Värmland. Jag har dessutom hört ryktas om en skidbacke som finns där. Jag har ju dryga 30 vändor kvar…

Sen – efter det – ska jag landa i Stockholm några dagar. Kanske ska jag återse ett gym. Jag har inte tränat inomhus sedan jag vet inte när. Kan det ha varit april?

Eftersom Sälen varit strålande på så många sätt kommer här en bildkavalkad från de senaste veckorna. Den röda tråden? SOL!

Sälen Ski Lodge Sara 101 Sälen Ski Lodge Sara 1 Sälen Östfjället 6 copy Sälen Transtrand 45 Sälen Transtrand 43 Sälen Transtrand 1 Sälen Transtrand 16 Sälen Sara 4 kari traa hemma i sälen 41 hemma i sälen 30 hemma i sälen 28 hemma i sälen 35 Hemma i Sälen 12 sara morgonpromenad sälen sara sälen 2 sälen lindvallen höst 4 sälen lindvallen höst 2 sälen lindvallen backe sälen lindvallen löpning på fjället 3 sälen lindvallen utomhusgym 5 copy sälen lindvallen 7 copy sälen lindvallen 1  copy

0