Jag vaknade med ett låst skulderblad och stod och försökte få upp armen så att jag kunde få håret i en hästsvans under ett molande jämmer. Aj aj aj. Jag kände det redan igår. Eller egentligen i fredags, när jag gjorde en hastig rörelse och anade en låsning. Den har liksom växt sig större och dessutom är jag nu alldeles öm eftersom jag rullat på en sådan där liten taggig boll. Jag borde nog gå till någon för att kolla upp låsningen men ibland känner jag liksom ”men orka!”.

Men benen är det inte så mycket fel på så jag mötte upp den här Katten för en morgonpromenad runt Kungsholmen. Det var varmt och milt och jag noterade att dagens temperatur väntas bli 17 grader.

Frukosten efteråt blev en äppelfest. Ett litet glas nypressat juice som jag också blandade i en lime och flytande D-vitamin från Holistic, en liten latte och en skål med kesella, lättsockrat äppelmos, hasselnötter och pumpakärnor. Nu ska jag ta tag i den här dagen.

äpple frukost

0