Igår kväll (natt) när jag lämnade vännernas lägenhet uppe vid Tott så var det som att kastas framåt till december och vintern. Det rådde full snöstorm och jag valde att ta en taxi istället för att gå. När springhunden väckte mig i morgonmörkret låg det ett tjockt vitt täcke över dalen och vi gjorde de första spåren ute på vägen för dagen. Sedan kröp vi upp i soffan och sov i några timmar till!

Solen smög fram vid lunchtid och hela världen strålade. Det var glashalt ute där snön polerats av bildäck och solstrålar. Jag och hunden fick lite promenadsällskap och vi gick sedan in till byn och avslutade med varm choklad. Då hade solen hunnit gå ner igen.

Nu är vi båda uppkrupna i soffan, hunden och jag, och en soppa står och puttrar på spisen. Jag ser fram emot en myskväll i underställ uppkrupen i soffan med tända ljus!

åre 202

åre 206

åre 207

åre 209

åre 211

åre 216

åre 217

 

0