Jag tog en kort och lätt jogg på lunchen. En sådan där löptur där stegen ska vara lätta och är de inte det så går det för snabbt. Jag lyssnade på Fredagspodden – det avsnittet som handlar om social massage. Det finns mycket i Fredagspodden som är tänkvärt tycker jag, men ibland så undrar jag om vissa människor som jag uppfattar som härliga verkligen är så i verkligheten. Ni vet, man kan ju få en bild av en person genom en blogg eller pod där en person uttrycker sig på ett sätt som personen själv önskar vara. Typ underbar. Det behöver ju inte betyda att personen faktiskt är så “på riktigt” när de dagliga tankarna ska tänkas och de dagliga sysslorna ska utföras. Man är faktiskt inte alltid så som man vill vara. Som att man tycker att det är hemskt med allt lidande i världen men man lyfter inte ett finger för att göra något åt det utan låter det sluta i tanken. Förstår ni vad jag menar?

Det är sådant man kan tänka på när man springer och lyssnar på pod i alla fall. Sa jag att solen skiner?

hälsingland höst 166

hälsingland höst 162

0