Jag lyssnar gärna på P1 – tantradio! Allra helst P1 morgon och Studio 1 mellan kl 16 och 18. Ring P1 och diverse Radioföljetonger klarar jag däremot inte av och har aldrig gjort. Men nyheterna och samhällsdiskussionerna har jag lyssnat på sedan 20-årsåldern. Det är perfekt för långpass och idag när jag gav mig iväg på 90 minuter distans (det blev 80) hann jag med den sista timman av Studio 1 och växlade sedan över till Jillian Michaels podcast.

Mina ben är drabbade av träningsvärk sedan igår och den första halvtimmen var extremt seg och tunglöpt. Sedan jag blivit lite äldre så tar det längre tid att komma igång. Ytterligare ett tanttecken. Efter några kilometer känns det bra och jag kan springa in i bubblan. Några varv på ett elljusspår på 2 km fungerade därför fint. I den där löparbubblan bollade jag den där snilleblixten jag kom på igår. Bäst att smida medan järnet är varmt.

Sara 6

Sara 7

0