Jag fick precis en idé till ett bra nyårslöfte – för min del handlar sådant om bra och roliga saker, sällan om jobbiga och tråkiga, då blir ju nya år bara suck och pust. Jag ska utveckla det där lite längre fram, det är trots allt bara sista oktober idag. Men det hindrar mig inte från att ha storslagna planer för november!

Förra november sprang jag varje dag: i 10 minuter eller mer. Jag körde en så kallad running streak. Det var kul, i alla fall i början. Sedan blev det rätt så tjatigt. Jag hade planer på att göra samma sak i år men nja, det lirar inte riktigt med kalendern. Så det får bli en annan slags streak: av bra val. Åtminstone en gång varje dag ska jag välja något bra istället för något sämre. Det kan handla om tankar, mat eller träning. Vad som helst egentligen, bara jag väljer det bra över det dåliga.

panama city beach träningsglädje

0