Jag prickade in eftermiddagsköerna rätt så fint på väg mot Stockholm. Dessutom körde jag fel – 2 gånger – och fick åka omväg och stå till i ännu fler köer och smyga förbi diverse vägarbeten. Jag som har kört den där vägen hur många gånger som helst, hur kunde det bli fel? Men sedan hade jag flyt och kunde välja på många lediga parkeringsplatser utanför huset. Hur ofta händer det?

Grabben kom hem strax efter mig och vi stack iväg på ett löppass. Det var länge sedan vi sprang tillsammans. Inte verkar han läsa min blogg heller för i hans värld var den senaste gången jag sprang den gången då vi också sprang tillsammans. Det måste ha varit på Playitas i september…

På vägen hem stannade vi till på Ica och hamstrade rotgrönsaker. Det går snabbt att laga till en soppa och det passar fint såhär en måndagskväll då man varit ute i mörkret och blivit lite ruggig.

hemma 2

hemma 4

 

0