Kanske var idag sista gången som jag var ute med min Nishiki för det här året. Men annat märkligt har ju inträffat så man ska aldrig säga aldrig! Jag valde en kort runda på 32 km och såg till att träffa på den sista eftermiddagssolen. För er som känner till trakterna så körde jag Söräng-Freluga-Sävstaås-Eriknäsbo-Gäddvik-Runemo-Söräng. Det var nästan lika fint som i lördags. Jag skriver nästan, för idag cyklade jag inte lika långt och hann liksom inte samla på mig lika många upplevelser…

Det här med landsvägscykling är himla fantastiskt alltså (har ni hört den förut?) – jag är lyckorusig varje gång! Jag önskar att alla som inte cyklat racer förut verkligen fick testa på – de första tramptagen man tar är så lätta och man får sådan fart. Det är som att gå på ett rullbälte (som finns på flygplatser ibland) – det går fort och lätt – och sedan när man går av så går det trögt och långsamt (vilket får symbolisera cykling på vanlig cykel).

Jag är väldigt tacksam för den här cykelsäsongen: det har varit kul att få cykla på en ny och snabb göteborgare!

nishiki limited cykel 93

nishiki limited cykel 95

 

Cykel // Nishiki Limited. Kläder // Craft Sportswear. Skor // Mavic.

0