Vilket busväder utanför fönstret. Och vilken febril aktivitet framför datorn. Jag jobbar på för fullt och har haft en smått hektisk dag trots att det inte känns som jag gjort något alls rent fysiskt. Förutom nöjdheten i kroppen efter ett träningspass så gillar jag nöjdheten i huvudet när jag gjort något bra i jobbet. Jag går igång på att leverera grejer, oavsett vad det är – men så länge det är bra. Det kan handla om allt möjligt, från kreativa idéer till sammanställningar. Det behöver faktiskt inte alltid vara så himla lattjo. Men – just att jobba är viktigt för mig. Det märker jag inte minst nu när jag är frifräsare och kan göra ungefär vad jag vill med min tid. Friheten i sig är inte så himla skoj om jag inte samtidigt också kan göra något vettigt. Jag gillar att jobba och jag gillar att vara ledig, helt enkelt.

hemma 11

0