Arla har under senare tid kommit med en del nyheter som innehåller mer protein. Valio också, för den delen. Det väntade några produkter från Arlas Wellness och nya serien Protein Control på mig när jag kom hem och nu har jag smakat. Dels en mjöklshake i to go-storlek som var god eftersom den inte var så söt så som vanlig yoghurt to go kan vara. Och såklart bra med extra protein. Bra att ha efter träning eller, som i mitt fall, på ultralopp om jag nu skulle få för mig att springa det igen. Jag får alltid cravings efter mjölk när jag springer långt, och absolut inte den cola som oftast serveras (och som alla andra verkar vilja dricka).

Produkterna, mjölkshakerna och de stora förpackningarna, innehåller socker – men betydligt mindre än andra sötade yoghurtar. Det finns också en naturell smak i 1 litersförpackning.

arla protein control

0