Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Good choice November

Jag fick precis en idé till ett bra nyårslöfte – för min del handlar sådant om bra och roliga saker, sällan om jobbiga och tråkiga, då blir ju nya år bara suck och pust. Jag ska utveckla det där lite längre fram, det är trots allt bara sista oktober idag. Men det hindrar mig inte från att ha storslagna planer för november!

Förra november sprang jag varje dag: i 10 minuter eller mer. Jag körde en så kallad running streak. Det var kul, i alla fall i början. Sedan blev det rätt så tjatigt. Jag hade planer på att göra samma sak i år men nja, det lirar inte riktigt med kalendern. Så det får bli en annan slags streak: av bra val. Åtminstone en gång varje dag ska jag välja något bra istället för något sämre. Det kan handla om tankar, mat eller träning. Vad som helst egentligen, bara jag väljer det bra över det dåliga.

panama city beach träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • […] eftersom jag ofta rör på mig för lite i mitt jobb. Utmaningen består i att prioritera tiden. November handlade om att göra bra val och ikväll valde jag 60 minuters powerwalk istället för tända ljus i soffan. Det myser fanns […]

  Hemmaboven – Träningsglädje 2013-11-30 21:07:03 http://www.traningsgladje.se/2013/11/hemmaboven/
  Svara
 • Jag är på!!!

  Svara
 • Jätte bra id’e! Jag hänger på :-p

  Maria Josefine 2013-10-31 20:07:01 http://mjosefine.blogspot.se
  Svara
 • Kul! Det här hänger jag med på!

  Ewa 2013-10-31 19:32:04
  Svara
 • Jag är på! Har klutat på nåt som kan ta mig ur skräpfikat (läs Delicato) på jobbet och istället låta bli eller välja nåt bättre. Detta borde funka! Både på detta och annat. Bra Sara!

  Sara Jonsson 2013-10-31 17:48:17
  Svara
 • Fantastiskt nyårslöfte ju! Härligt, peppigt och genomförbart.

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2013-10-31 16:27:57 http://charlottasofiaspringer.wordpress.com
  Svara
 • […] roliga idéer, och ibland kommer det upp något som känns helt rätt i maggropen även för mig. Good choice november handlar om att när den där lilla djävulen på ena axeln lockar dig att göra ett dåligt val, […]

  Good choice november | 2013-10-31 16:09:10 http://fitnesscoachen.com/2013/10/31/good-choice-november/
  Svara
 • Bra grej, den kan jag tänka mig att haka på! Passar ju alla!

  fitnesscoachen 2013-10-31 15:42:26 http://fitnesscoachen.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger