Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Podcast nummer 19

Jag tänkte att min 19:e podcast skulle bestå av frågor och svar. Om ni vill veta nåt om mig som ni liksom inte vet. Typ vad jag tycker om mänskligheten rent generellt, hissningar och dissningar eller vad jag helst äter till frukost. Lite så. Ställ frågan här, på Twitter eller Insta (jag heter @sararonne) eller maila till sararonne at gmail.com!

Om du ställer en fråga har du chans att vinna 2 entrébiljetter till Allt för hälsanmässan där du kan heja på Sofy som har monter och kör träningsevent. Vinnarna meddelas via mail.

Såhär såg jag ut igår när vi käkade middag med triathlongänget och senare gick på bio. Väldigt fluorescent! Gravity med Sandra Bullock var verkligen ingen höjdare enligt mig.

usa 431 neon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej, du har tidigare berättat om din PCO-S och jag skulle gärna höra lite mer om den. Hur påverkar den dig? Jag har själv PCO och funderar på vad jag kan göra och äta för att den ska inverka så lite som möjligt i mitt liv.

  Matilda 2013-11-04 10:05:42
  Svara
 • Hej Sara! Jag skulle vilja höra dina tips på hur man övar upp sin mentala styrka, lära sig att säga nej/stå på sig och hur man peppar sig själv inför svåra utmaningar. Om din inre power helt enkelt! 🙂

  Nina 2013-11-01 07:54:39
  Svara
 • Vad är det du jobbar med exakt? Och hur träffades du och din kille?

  Annelie 2013-10-31 21:41:17
  Svara
 • Hej! Jag har verkligen fastnat för tre bloggar hos just ”bloggar om träning” då jag lämnat bloggar som stressat mig både inom träning och kost till bloggar som inspirerar, ger mig träningsglädje, sparkar mig i baken och ger mycket eftertanke! (Heja er). Jag undrar hur Bloggar om träning kom till och hur ni väljer vilka som får blogga här ( då menar jag inte som ”får jag oxå vara med” utan mer hur ni selekterar , vad ni undviker osv. Sen funderar jag lite på om du lagt ner träning inne på gym. Länge sen man såg bilder inomhus:). Tusen tack för en grym blogg. Du och några av dina blogg kollegor har hjälpt mig massor mot träningsglädje och nya mål!

  Isa 2013-10-31 19:49:38 http://isaklurar.blogspot.se
  Svara
 • Jag älskar att höra om andras matvanor:) vad har du alltid i ditt kylskåp? Vilken är din favoriträtt och vad bjuder du helst på när du får gäster?
  Jag ser fram emot pod nummer 19, de andra arton har varit jättebra. Du verkar vara så härlig och inspirerar verkligen, både i podden och här i bloggen:) Tack!

  Frida 2013-10-31 17:10:34
  Svara
 • Hej Sara!
  …tycker du har en otroligt sund inställning till hälsa och livet i stort! Podcastarna speglar just det, det där som är livsglädje liksom. Min fråga är vad livskvalité är för dig?
  kram.

  jenny 2013-10-31 15:39:59
  Svara
 • Jag gillar verkligen dina podcasts, men nackdelen är ju att de är för få (vilket jag förstår, hur mycket jag än önskar att du kunde släppa en ny varje dag så fattar jag ju hur mycket jobb det ligger bakom). Min fråga är alltså vilka fem podcasts som du gillar och kan rekommendera när jag får för stor Träningsglädje Talks-abstinens 🙂

  Linda 2013-10-31 11:12:43 http://domoreof.blogspot.com
  Svara
 • Jag tänkte höra om hur du ser på bloggarnas framtid?!
  Kan man träningsblogga när man är 45? (ja det kan man bevisligen – och göra det bra – men kan du se att du gör det liksom?
  Vad oroar dig och vad gör dig lugn?

  Kram!

  uppochhoppa 2013-10-31 10:55:05 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Jo, jag kom på en fråga till, vad är din favoritträning? Löpning, cykling eller kanske skidåkning t ex.
  Ha det nu fortsatt underbart i Florida.

  Madelaine 2013-10-30 22:18:24 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Det ser ut som du har det riktigt härligt i värmen..
  Jag skulle gärna vilja veta lite om din träningsbakrund. Har du alltid tyckt om att träna? Om inte, när och varför började du träna och vad var det isåfall som fick dig att tycka wow, det här vill jag ska bli en del av mitt liv. Jag vet att du t ex åkt mycket skidor förr ( och gör fortfarande ), har du aldrig tränat i lagsport? Och sist men inte minst, vad driver dig och vad är ditt mål med din träning? Det blev visst några frågor, hoppas det är ok :).

  Madelaine 2013-10-30 22:17:06 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Du förgyller min vardag med dina fina inlägg, tack!
  Jag skulle vilja veta hur du tänker kring kost o träning? Hur ser din kost förberedelse inför ett träningspass för att du ska prestera till max? Hur ser du på protein pulver?
  Kram

  Charlott 2013-10-30 20:17:47
  Svara
 • Hej Sara!

  Jag är nyfiken på din bakgrund som nationalekonom, vilket jag själv är. Vilken inriktning läste du? Har du jobbat med något inom nek och hur använder du kunskaperna idag?
  Kanske inte helt tränings/hälso/livsstilsinriktad fråga men jag själv har med mig en del perspektiv som jag mer eller mindre applicerar i min vardag, vore intressant att höra hur du tänker.

  Njut av solen, beachen och sällskapet!

  Josefine 2013-10-30 19:03:59
  Svara
 • Hej! Först och främst, tack för en toppenblogg. Du inspirerar varje dag! Jag har funderat ganska mycket över min egen träning på sistone och kommit fram till att min motivation i träningen består i att jag inte är nöjd med mig själv, jag mår helt enkelt inte bra med mig själv. Detta är inte det motivation till träning som jag vill ha då det blir väldigt mycket ångest inblandat. Har du några bra tankar kring hur jag ska komma ifrån detta och finns den sanna träningsglädjen?

  Carolin 2013-10-30 17:40:15
  Svara
 • Hej! Jag undrar vad du tänker om vikt kontra hälsa. Är övervikt/undervikt ett mått på hälsa? Hur funkar BMI som hälsoindikator (lite med tanke på genomslaget BMI har fått inom den svenska sjukvården t.ex.)?

  Karin 2013-10-30 14:10:37
  Svara
 • Det vore intressant att höra dig ta upp en fortsättning på ”Vad är hälsa?” – Hur man håller en balans i livet och vad du gör för att ha balans mellan träning, arbete och privatliv. Det vore även intressant att höra om ditt karriärsval i förhållande till träning och hur man kan få in mer träning och hälsa i sitt arbete/karriärsval.

  Sofia 2013-10-30 11:51:02
  Svara
 • Du är så inspirerande – på ett härligt frigörande sätt. Så mycket jag skulle vilja veta. Toplistor är kul Top 5 träningsresor du varit på. Top 5 träningspass du återkommer till. Top 5 maträtter du återkommer till. Top 5 låtar som gör dig lycklig. Top 5 mellamål när du är på språng och magen börjar kurra. 10stycken Top 5 listor kanske….

  Jessica 2013-10-30 11:29:54
  Svara
 • Vad har du för tips till andra att finna träningsglädje? Hur motiverar du dig, och är det roligt jämt?! Du skriver så otroligt inspirerande, med målande text och bilder, sådant motiverar mig att också ge mig ut och prova på nya saker../Nettan

  Nettan 2013-10-30 10:48:07
  Svara
 • Hur ser din bakgrund inom hälsa ut, när började intresset för hälsa och hur har vägen sett ut fram till idag? Hur ser framtiden ut? 🙂

  Josefin 2013-10-30 10:21:33
  Svara
 • Om du fick önska helt fritt ,vilken hälsotrend skulle du vilja se blir den nästa? Alltså hur vi tränar ,äter och resonerar kring ordet hälsa. jo en sak till ….Vilket är dröm resmålet för skidåkning? Ha det bäst! /Elin

  Elin 2013-10-30 08:17:39
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk