Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Styrketräning

Hallelujah och praise the lord och allt det där: jag har hittat till gymmet! Jag har inte tränat inomhus sedan någon gång i våras men här i soliga Florida var det alltså dags. Det finns ett fitness center i det megakomplex där vi bor och här sitter en person i gymrepan och håller koll på alla som kommer och går. Jag var där vid 10, då hade 3 personer skrivit in sig – och hunnit försvinna. Det är nog rätt långa arbetsdagar i den där repan…

Jag körde 10*30 sekunder på crosstrainer på ungefär 82-85% av min maxpuls. Sedan körde jag en minicirkel med hantlar för axlar och ett uns rygg: drag till hakan, axelpressar och  enarmsrodd. Jag växlade övningarna och körde ibland med bara en hantel åt gången och ibland båda samtidigt. 3*10 reps. Sedan gjorde jag också en variant på flies för baksidan men jag hade dålig kontakt och hoppade över den efter 2 sets. Istället körde jag min favoritmagövning. Idag tog den bra. Heja!

Och så bjuder jag på en rumpbild, bara för att jag blev så glad av @gopublic på Insta. Thank God för personer som Lena! Och coolt med elittriathleter som David Näsvik, som shoppade loss med oss igår ,som gått från fat to fit och bäst i Sverige på Ironman.

usa 400 neon nike free

Nyshoppade skor // Nike Free 3.0. Tights // Nike. Linne // Under Armour.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Faktiskt helt underbar bild och rumpor är bra grejer! Jag vill också hitta tillbaka till gymmet. Jag vill ha ett träningsprogram nu! Som motiverar och är kul. Samtidigt. Ska undersöka om det finns något sådant. En fråga till din pod: är det viktigt med mål i träning, eller ska man köra mer på glädje? Har du egna mål? Jag har kört mållöst och det har fungerat riktigt bra. Älskar ju träning och det den ger. Men senast två veckorna har jag bara känt att jag vill ha mål. Men hur de ska se ut: vet ej 🙂

  Emilia 2013-10-30 13:59:43 http://www.enemilia.blogg.se
  Svara
 • Snygg! 🙂
  Och skönt att köra gym. Det gjorde jag också idag.

  Rund är också en form! 2013-10-29 21:35:57 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Mer av snygga rumpor som din!! Härliga bilder, härliga kläder och till synes härligt väder.
  Hoppas resten av resan blir lika fin – och att loppet går bra, både för tävlande och support 🙂

  Anna 2013-10-29 20:21:37 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger