Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

So delicious

USA, det förlovade matlandet. På gott och ont. Här finns verkligen allt: lika mycket bra som dåligt. Förmodligen beror det väldigt mycket på var i landet du är. Lika mycket som jag tycker att USA är ett föregångsland vad gäller ekologiska mat, alla slags farmers markets och så vidare – lika svårt kan det vara att hitta vettig mat. Det märkte jag inte minst när vi roadtrippade i lördags. Vi åkte förbi Waffle house efter Waffle house och en och annan Mc Donalds eller Sonic som är en fast food drive in: man parkerar bilen på en av Sonics parkeringsplatser och sitter kvar i bilen medan personalen kommer med maten till en. Och så sitter man i sin egen bil och äter. Man behöver alltså inte ens gå 10 meter mellan bilen och restaurangen.

Att glutenfritt är en het trend märks rejält. På pizzarestaurangerna kan man till exempel beställa glutenfritt alternativ. Och på snacksen, innehållandes popcorn och cashews med colasmak, är det en stor label som deklarerar ”gluten free”. Som om det vore en hälsogaranti.

Ja maten i USA fascinerar mig också. Jag lägger ingen värdering i det – alls. Men jag tycker att det är kul att gå runt i mataffären och se vad som finns på hyllorna. Jag har köpt mandelsmör och mandelmjölk (den senare innehöll en del tillsatser). Jag hade helst velat köpa So Delicious kokosnötsmjölk och även kokosmjölksyoghurten men det fanns inte. Däremot fanns So Delicious coconut milk ice cream. Jag dör vad god!

usa 200 so delicious coconut milk ice cream

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Foodjunkie
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson