Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jul

I min iver över allt roligt så rusar jag i vanlig ordning i förväg. Det är snart jul! Om 2 månader är julafton redan över och vi är trötta på tryffel och sådant. Men inte än: vi har ju inte ens börjat! Jag vet inte hur jag lyckas men min kalender är fullbokad. Nu först är det Florida en sväng, sedan är jag i Stockholm en helg medan Grabben fördjupningsbildar sig inom löpcoachning (nyss gick han en kurs i näringslära för optimal prestation). Jag ser fram emot Stockholmshelgen eftersom jag vet att jag kommer vara ordentligt jetlaggad – det ska bli mysigt att få ta en guilt free sovmorgon på hemmaplan och liksom lördags- och söndagsstrosa på stan.

Veckan och helgen därpå tänker jag spendera i Halmstad. Det var alldeles för länge sedan. Jag ser fram emot löpning på en orörd sandstram, höststormar och förmodligen spöregn och skitväder. Kanske spa på Tylösand. Kanske lite lera på löpstigarna på Galgberget och helgmys i mina favoritbutiker.

Efter det blir det Cypern. Det kommer bli varmt och jobbigt men förhoppningsvis kul. Jag har aldrig varit på Cypern förut men mina föräldrar har varit reseledare där.

Helgen efter är det 1:a advent och återigen Stockholmshelg. Julen kommer dominera! Jag ser framför mig att jag kombinerar löpning runt Kungsholmen med korta men intensiva pass på min trainer som jag inte köpt ännu. Måste iväg till Sportson snarast och shoppa lite – Sportson är min cykelhub! Fram tills nu har jag dessutom varit duktig med min coreträning och känner mig trygg med bra styrka inför skidsäsongen. För den drar igång i Åre lagom till Lucia. Förshoppningsvis har jag hunnit med en sväng upp dit redan innan.

I mitt frilansliv, eller potentiellt anställningsliv, vill jag kunna kombinera mina hemorter Stockholm, Halmstad och Åre. Jag vill resa mycket. Inte nödvändigtvis bort – istället hem. Jag vill jobba, jobba, jobba – och jag vill vara ledig. Och lång ledighet är det just i jul för alla som lever enligt vanlig arbetstid. Jag ser istället fram emot att ta med mig jobbet till dit jag är. Florida imorgon blir inte bara semester.

haile

Julkort från Haile 2009. Inte till mig, men till Grabben.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Saras: jag med! men det är skönt när den är över också – den är så intensiv liksom…

  Elsa: åh tack vad glad jag blir!

  Madelaine: balans är bäst 😉

  Lina: åh, tråkigt att du inte gillar den… men du, den brukar gå fort över också. 😉

  Pigg & Duktig: åh gulliga farmor, ses gärna när jag är tillbaka!

  Träningsglädje 2013-10-25 00:38:09 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • Ha det alldeles förtjusande bra i Florida! Tänker alltid på min lilla farmor när jag hör Florida, hon undrade om vi skulle ta flyg eller tåget när jag skulle dit med mitt basketlag. Jag hoppas du tar flyget 🙂
  Och jag hänger gärna med på vinterjogg i hufvudstaden när det blir dags!

  Pigg&Duktig 2013-10-24 22:00:28 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Åh nej, inte Jul allra redan…lite panik känsla nu…. :-/

  Lina 2013-10-24 21:02:41 http://linasgodblogg.blogspot.se
  Svara
 • Oj oj oj, vad du är fullbokad med en massa kul grejer. Än så länge är det rätt blankt i min kalender, men jag trivs att ha det så.
  Det kommer vara intensivt på mitt jobb i november, december, och då vill jag kunna känna att jag inte har en massa planerat på fritiden också.
  Florida låter himla najs… Ska bli spännande att följa dina äventyr där borta.

  Madelaine 2013-10-24 20:22:11 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Du är verkligen min största inspiration, går in och läser din blogg flera gånger om dagen och det är bland annat sånna roliga inspirerande och härliga bilder och texter du lägger ut som ger en motivation att fortsätta!

  .. jag som bor i sydfrankrike för tillfället älskar julen mer än allt annat och ser verkligen fram emot en svensk jul i år! 🙂

  Tack för att du är så bra!!

  Elsa 2013-10-24 19:48:11 http://www.changertout.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar julen!! Så härligt att det är så snart!!

  Saras Träningblogg 2013-10-24 19:40:25 http://monch.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger