Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att jobba

Vilket busväder utanför fönstret. Och vilken febril aktivitet framför datorn. Jag jobbar på för fullt och har haft en smått hektisk dag trots att det inte känns som jag gjort något alls rent fysiskt. Förutom nöjdheten i kroppen efter ett träningspass så gillar jag nöjdheten i huvudet när jag gjort något bra i jobbet. Jag går igång på att leverera grejer, oavsett vad det är – men så länge det är bra. Det kan handla om allt möjligt, från kreativa idéer till sammanställningar. Det behöver faktiskt inte alltid vara så himla lattjo. Men – just att jobba är viktigt för mig. Det märker jag inte minst nu när jag är frifräsare och kan göra ungefär vad jag vill med min tid. Friheten i sig är inte så himla skoj om jag inte samtidigt också kan göra något vettigt. Jag gillar att jobba och jag gillar att vara ledig, helt enkelt.

hemma 11

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag har likadana koppar som du! Och små skålar, fat och äggkoppar. Supersöta tycker jag 🙂

  Erika 2013-10-23 15:00:10 http://sandsnovatten.wordpress.com/
  Svara
 • […] som har jobb där tiden går långsamt, jag har också varit där och det är inte kul. Läste vad Sara skrivit om sitt jobb och att prestera idag. Känner. Igen. Mig. På. Varje. Punkt. Utom möjligtvis att hon frilansar. […]

  Styrelsearbete, grannar, Smurfen och det här med jobbet / Från Södra Långgatan till Första Långgatan 2013-10-22 21:20:01 http://smulans.se/2013/10/styrelsearbete-grannar-smurfen-och-det-har-med-jobbet/
  Svara
 • Visst är det skönt att fritt bestämma över sin tid och när och vad man vill göra. I alla fall så mycket det går. Den där soffan ser väldigt lockande ut nu. Sitter just hos frisören och funderar över vem som stirrar på mig i spegeln. Den tjejen behöver uppenbarligen vila.

  Katarina 2013-10-22 18:08:00 http://katarinaratcliffe.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger