Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snödans!

Hello snow! Och hello internet! Telenor envisas med Edge på min telefon och jag hoppas att mitt 3G snart hittar tillbaka. Att vara bortkopplad från omvärlden är tråkigt även om man är i Åre. Och även om det är vitt utanför fönstret. Fast en bra grej har det fört med sig: jag har precis varit ute på en löptur bland försiktigt dagsljus och smygande snöflingor! Jag hade liksom inget bättre för mig när det inte fanns något nät och jag inte kunde jobba. Snön upptäckte jag däremot imorse. Springhunden är en bra väckarklocka som inte accepterar någon snooze så vi var ute i morgonmörkret som bäddades in i ett tunt lager mjukt snö. Vi dansade snödans och firade med extra lång morgonpromenad.

På löparrundan hade jag på mig min väst från Nike som är gjort helt i reflexmaterial. Jättebra eftersom jag lyser upp som en julgran när det lyser på mig i mörker. Men jäklar vad reflexmaterial inte andas alltså. Jag förstår att inte alla kläder är gjorda helt i reflex – dels är det dyrt, dels andas det inte alls och man blir blöt och kall. Men – jag syns!

snö i åre 100

snö i åre 102

snö i åre 104

snö i åre 106

snö i åre 108

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind