Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Nya liftar i Åre

Jag kom fram till Åre i eftermiddags. Hela tiden på vägen hit tänkte jag att ”här har jag cyklat och här, och här, och här”. Jag har så himla bra minnen från den lilla cykelturen! Jag minns var jag tyckte det var enkelt och var det var jobbigt. Det jobbiga var egentligen bara på 2 ställen: backen innan Mörsil och backen vid Hålland. Jag minns var jag skymtade fjälltopparna för första gången och jag minns hur det kändes att rulla nedför hela backen ner mot byn.

När jag närmade mig berget såg jag hur det pågick febril aktivitet med att få klart byggandet av de nya liftarna. Det kommer nya stolsliftar och mer yta för skidåkning. Idag drog också snökanonerna igång – de sprutar snö så länge det är rätt temperatur och fuktighet. Och så byggs det på Draklanda precis nedanför den alpina nationalarenan. Åre rustar för ny skidsäsong och det är inte långt kvar!

Här i Åre ska jag både köra mötesrace och leva lite fjälliv. Som sällskap har jag med mig springhunden. Fint så!

åre draklanda

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström