Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cykla racer!

Kanske var idag sista gången som jag var ute med min Nishiki för det här året. Men annat märkligt har ju inträffat så man ska aldrig säga aldrig! Jag valde en kort runda på 32 km och såg till att träffa på den sista eftermiddagssolen. För er som känner till trakterna så körde jag Söräng-Freluga-Sävstaås-Eriknäsbo-Gäddvik-Runemo-Söräng. Det var nästan lika fint som i lördags. Jag skriver nästan, för idag cyklade jag inte lika långt och hann liksom inte samla på mig lika många upplevelser…

Det här med landsvägscykling är himla fantastiskt alltså (har ni hört den förut?) – jag är lyckorusig varje gång! Jag önskar att alla som inte cyklat racer förut verkligen fick testa på – de första tramptagen man tar är så lätta och man får sådan fart. Det är som att gå på ett rullbälte (som finns på flygplatser ibland) – det går fort och lätt – och sedan när man går av så går det trögt och långsamt (vilket får symbolisera cykling på vanlig cykel).

Jag är väldigt tacksam för den här cykelsäsongen: det har varit kul att få cykla på en ny och snabb göteborgare!

nishiki limited cykel 93

nishiki limited cykel 95

 

Cykel // Nishiki Limited. Kläder // Craft Sportswear. Skor // Mavic.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • […] gång jag cyklat landsväg så skriver jag att är jag lycklig, har ni tänkt på […]

  Cyklocross - skillnaden jämfört med en racer 2015-08-29 22:10:38 http://www.traningsgladje.se/2015/08/cyklocross/
  Svara
 • Varje gång jag klickar mig runt mellan många kända träningsbloggar hamnar jag alltid här till slut. Jag trivs bäst här.. Jag blir inspirerad av att ge mig ut och springa, lunka, hoppa, cykla.. Inte för att jag måste eller för att man SKA träna. Endast för att njuta och andas frisk luft – för att få ny energi och känna sig FRISK. Tack!

  Mathilda 2013-10-18 08:49:13
  Svara
 • Nja tips kan jag inte ge, är alldeles för dåligt insatt för det. Kan dock säga att det lutar åt en elite qubo digital, den säljs på orten o jag har även köpt min racer av den försäljaren. Känns därmed tryggt 🙂

  Malin 2013-10-16 20:11:32
  Svara
 • Dojan: finns inget bättre än snygga skor. jag samlar på dem!

  Anki: ja, hela sträckan från edsbyn-bollnäs är fint, fast det finns en grymt jobbig backe där i långhed nånstans när man åker den supergamla vägen. gah! 🙂

  admin 2013-10-15 23:01:46
  Svara
 • Den rundan är verkligen jättefin. Nu när det närmar sig skidsäsongen blir det dock mer rullskidor än cykel för mig. Men Söräng-Freluga-Sävstaås är verkligen kanon på rullskidor också! 🙂 Annars gillar jag att åka från Alfta, via Runemo till Bollnäs. Jobbar nämligen i Edsbyn så lämpligt att ta rullskidorna hem till Bollnäs efter jobbet..:)

  Svara
 • Gillar verkligen foton där dojorna får en huvudroll. Sen vet jag inget om cykling.

  Dojan 2013-10-15 22:25:31 http://www.dojor.se
  Svara
 • Saras: hoppas du hinner en till!!

  Emilia: 🙂

  Malin: har inte kommit så långt än… Har du nåt tips?

  Träningsglädje 2013-10-15 21:30:03
  Svara
 • Vilken blir det då? 🙂

  Malin 2013-10-15 21:22:22
  Svara
 • Precis när jag tänkte fråga dig om hur jag bättre kan läsa din blogg i mobilen, så har du nu responsive design. Det är ju klockrent 🙂 Det blir nästa steg för mig 🙂 Gillade också inlägget om hur du fotograferar, superkul och intressant! Tack för dina poddar, keep it up!

  Emilia 2013-10-15 21:02:21 http://www.enemilia.blogg.se
  Svara
 • Gött! Funderar fortfarande på om jag ska hinna med någon mer runda innan den ställs in 🙂

  Saras Träningsblogg 2013-10-15 21:01:29 http://monch.blogg.se
  Svara
 • Yanina: tusen tack!

  Malin: det ska införskaffas!!

  Träningsglädje 2013-10-15 20:57:21
  Svara
 • Hur går det med planerna på en trainer? 🙂

  Malin 2013-10-15 20:52:36
  Svara
 • Lyssnade på ett par av dina podcaster på min långa bilfärd. Jag måste bara säga, heja dig! Vad bra du pratar, framförallt om hälsa. Blev både glad och inspirerad!

  Yanina 2013-10-15 20:02:47
  Svara
 • Junitjej: gör det om du får tillfälle – så himla skoj!

  admin 2013-10-15 19:51:31
  Svara
 • Jag kan inte förneka att jag känner mig sugen på att testa!

  JUNITJEJ 2013-10-15 19:47:41 http://www.junitjejen.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger