Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vindskydd

Jag packar för Norrland och lite blandat väder. Fina höstdagar till helgen och regnrusk en bit in i nästa vecka. Jag packar för landsvägscykling och för löpning. Och jag packar kläder med vindskydd. Det är kul när det produktutvecklas. Gundekalsongen (finns också Gundetrosa och sport-bh) har som namnet antyder funnits ett tag men nu kommer såväl Smartwool som Craft med fler kul plagg på samma tema: lager 1 och lager 2 med vindskydd!

Nedan på bild: Smartwool light wind zip och Craft wind top (spana också in den här med vindskydd och inbyggda vantar). Det första mer av ett baselayer och det andra mer av ett lager 2. Jag har tidigare skrivit om det där med lager på lager och kläder för höst och vinter och hur det funkar.

kläder med vindskydd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack för tipset!

  Miassteg 2013-10-13 09:10:21 http://www.miassteg.se
  Svara
 • Älskar Craft funktionskläder. 🙂

  Mari 2013-10-12 11:34:44 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Varför har inte vindkallingarna för tjejer förstärkning på skinkorna och utsida/baksida lår. Där fryser jag och de flesta tjejer(?) för där sitter liksom ”hullet”? Det kanske finns det nu? Mina craft-vindkallingar är från, för så att säga… .

  runannikarun! 2013-10-11 23:23:19 http://kaffetaren.blogspot.com/
  Svara
 • Snygga!! 😀

  Saras Träningblogg 2013-10-11 18:15:43 http://monch.blogg.se
  Svara
 • Här i riktiga Norrland är det varmt och skönt idag. +9 grader, sol och lite blåst. Underbart vackert ute. Välkommen hit!

  Karin 2013-10-11 14:32:49
  Svara
 • Miassteg: Jag sprang i ett par lätta terrängskor från Inov-8 X-talon (modellen hetter 212) jättelänge, tycker de hade bra grejj på is och snö. De var tunna, men med bra strumpor så frös jag aldrig. Dessutom är det bra att de var anpassade för terräng för fukten satt inte i som det kan göra på andra skor som har massa vaddering och sådär på ovansidan, som ofta blir blött och fuktigt. Det senaste året springer jag i liknande terrängskor från Icebugs. Jag har också skor med dubb (i nån slags metall) från Icebugs men jag tycker inte att användingsområdet är så stort. Ofta när jag springer passerar jag både ren asfalt och snö som inte är hal och då är de där dubbarna bara onödiga och obekväma.

  admin 2013-10-11 12:12:00
  Svara
 • Tack för tipset! Jag behöver verkligen rusta upp garderoben inför höst/vinter löpning och behöver alla råd jag kan få. Vilka skor springer du i när det börjar bli halkigt/snö?

  Miassteg 2013-10-11 12:07:38 http://www.miassteg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger