Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fullmatat

Jag tänkte att jag skulle ha några lugna dagar i Stockholm såhär efter ett par månader i Dalafjällen men livet vill annat. Idag lämnade jag lägenheten klockan 8 och kom hem strax före 18. Jag var på Healthy Business på Nalen med Annie och fascinerades över hur man inledningsvis poängterade att psykisk ohälsa är ett enormt problem men sedan ägnade så mycket tid att prata om kost och typ löpning – istället för att fokusera på hela hälsokakan. Visserligen tror jag att det blev bättre diskussioner framåt lunchtid – men då hade jag tid hos Specialistgruppen för min axel. Jag hann lyssna på en fantastiskt föreläsare i Marie Hallander Larsson som pratade om tallriksmodellen för ”a healthy mind”. Så jäkla bra att jag måste återkomma till det! Läs Annies reflektioner från dagen tills vidare.

Vid lunchtid fick jag laser på axeln och lite annan behandling av Joakim på Specialistgruppen. Jag har varit där några gånger nu och är verkligen en supernöjd kund även om jag såklart helst inte skulle vilja behöva gå dit alls. Jag är tacksam för snabba tider och Joakim är pedagogisk och förklarande och jag upplever honom som duktig. Orsaken till min onda skuldra kommer från strax under nacken och jag ska göra lite enkla rehabövningar med start imorgon.

På eftermiddagen hade jag ett ärende ut till Sundbyberg och även om kaffedoften när jag passerade Arvid Nordqvist var härlig så är Stockholmstrafiken inget jag uppskattar även om jag idag åkte tunnelbana. Jag trivs faktiskt bäst i min lilla lägenhet. Jag saknar lugnet, vidderna, tystnaden och min lilla bubbla väldigt mycket. Men jag uppskattar vännerna, min lägenhet och några andra små detaljer.

Innan jag kom hem hade jag fullt sjå med att få tag i spring rolls-papper. På tredje försöket på Daglivs hittade jag det. I megaträngseln med alla andra. Puh. Det var det där med fjällivet…

springrolls

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Rispappret är verkligen hårdvaluta. Letade också efter dem för ett par månader sedan och hittade i storpack på en asiatisk affär och köpte på mig flera paket – är väldigt roligt att greja och äta saker inpaketerade i pappren.

  Snorkkis 2013-10-09 12:08:52 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • åh, ta det på asian market 50m upp på st eriksgatan nästa gång. De har vårrullepapper som är både bättre och billigare. Plus att du slipper kaoset på daglivs (med den oundvikliga ”jag glömde att hämta något när jag var där nere så nu måste jag ta ett extra varv nedför rulltrappan”) iaf när du bara ska ha asiatiska grejer

  Cicci 2013-10-09 08:26:27
  Svara
 • Jag förstår dig. Vårrullarna ser dock himla goa ut! Finns incidenterna i fjällen..? 😉

  Jeanna 2013-10-09 06:34:21 http://Minatraningstajts.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg