Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Morgon i Stockholm

Jag vaknade med ett låst skulderblad och stod och försökte få upp armen så att jag kunde få håret i en hästsvans under ett molande jämmer. Aj aj aj. Jag kände det redan igår. Eller egentligen i fredags, när jag gjorde en hastig rörelse och anade en låsning. Den har liksom växt sig större och dessutom är jag nu alldeles öm eftersom jag rullat på en sådan där liten taggig boll. Jag borde nog gå till någon för att kolla upp låsningen men ibland känner jag liksom ”men orka!”.

Men benen är det inte så mycket fel på så jag mötte upp den här Katten för en morgonpromenad runt Kungsholmen. Det var varmt och milt och jag noterade att dagens temperatur väntas bli 17 grader.

Frukosten efteråt blev en äppelfest. Ett litet glas nypressat juice som jag också blandade i en lime och flytande D-vitamin från Holistic, en liten latte och en skål med kesella, lättsockrat äppelmos, hasselnötter och pumpakärnor. Nu ska jag ta tag i den här dagen.

äpple frukost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Usch då, det låter inte kul! Hoppas det ger med dig snart.

  Tack för en fin och inspirerande blogg! =)

  Kram Kitty

  Kitty 2013-10-07 12:38:52 http://www.kitfit.se
  Svara
 • Jag har också en låsning som borde kollas upp… men orkar/hinner inte just nu… 🙁

  the B-ROOM 2013-10-07 11:49:26 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Hoppas låsningen släpper! Och den där frukosten såg inte dum ut! 🙂

  Dessi 2013-10-07 09:57:48 http://www.dessi.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk