Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Och nu då?

Idag är sista dagen här på Fjällvägen i Sälen. Ett äventyr slutar – och ett nytt börjar. Så himla sentimentalt är det inte. Jag har varit här en höst, inte ett liv. Det fina när man jobbar med digitala grejer är att man kan surfa in och kika när jobbet är klart och man är någon annanstans i världen. Om man skulle sakna det liksom.

Ikväll kör jag nedåt Borås för fredagsmöte. Och när det är gjort tar jag helg i Värmland med Annie som skriver inlägg på inlägg med bra saker. Vi ska tydligen kratta en massa löv på en gigantisk tomt och mysa i raggsockor hoppas jag och dricka grönt te (nä det är inte jättegott tycker jag men jag försöker gilla det varje gång jag dricker det) i stora koppar. Det känns rustikt och det är den bild jag har av Annies Värmland. Jag har dessutom hört ryktas om en skidbacke som finns där. Jag har ju dryga 30 vändor kvar…

Sen – efter det – ska jag landa i Stockholm några dagar. Kanske ska jag återse ett gym. Jag har inte tränat inomhus sedan jag vet inte när. Kan det ha varit april?

Eftersom Sälen varit strålande på så många sätt kommer här en bildkavalkad från de senaste veckorna. Den röda tråden? SOL!

Sälen Ski Lodge Sara 101 Sälen Ski Lodge Sara 1 Sälen Östfjället 6 copy Sälen Transtrand 45 Sälen Transtrand 43 Sälen Transtrand 1 Sälen Transtrand 16 Sälen Sara 4 kari traa hemma i sälen 41 hemma i sälen 30 hemma i sälen 28 hemma i sälen 35 Hemma i Sälen 12 sara morgonpromenad sälen sara sälen 2 sälen lindvallen höst 4 sälen lindvallen höst 2 sälen lindvallen backe sälen lindvallen löpning på fjället 3 sälen lindvallen utomhusgym 5 copy sälen lindvallen 7 copy sälen lindvallen 1 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fina bilder!

  Och det där gröna teet… testa Liptons nya som är fuskigt gott smaksatt: Strawberry cupcake 🙂

  Malin 2013-10-04 05:53:52 http://www.malinstang.se
  Svara
 • Otroligt fina bilder!

  Lina 2013-10-03 21:21:41 http://linasgodblogg.blogspot.se
  Svara
 • Jag önskar dig all lycka till och fortsätter såklart följa dig både här och på Insta.
  Sköt om dig och kram!

  Camilla 2013-10-03 13:10:52 http://millaf73.blogspot.com/
  Svara
 • Underbart härligt! Kanske har det varit en tid för att saker ska landa ännu mer? du verkar extra tillfreds och harmonisk!

  uppochhoppa 2013-10-03 12:35:12 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Lyssnade precis på din senaste pod. Fantastiskt bra, blir lycklig av att höra den! Din blogg var den första jag började läsa och nu är det den enda. Den får mig att tänka smarta och snälla tankar om mig själv. Tack!

  Elin 2013-10-03 09:58:18
  Svara
 • Här är en till som just upptäckt Lana Del Ray! Har en mix av ”Summertime Sadness” som uppvärmning på mina spinningpass: http://open.spotify.com/track/0gQhsweQc7qhqJPVlKrc08

  Alexia 2013-10-03 09:56:55 http://www.inspirationsboost.se
  Svara
 • Vad ovanligt det ser ut utan snö! Men otroligt vackert!

  pilla 2013-10-03 09:04:29 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Så fina bilder du kan lägga till minnesbanken från hösten. Och den där krattningen av löven är ju rena träningspasset för bålen.

  Snorkkis 2013-10-03 08:38:44 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • De där bilderna speglar precis anledningen till att jag återvänder till Sälen varje höst! Underbart, friskt, krispigt!
  Jag fortsätter att följa dina nya äventyr här på bloggen!
  Lycka Till med allt det nya!

  Liza 2013-10-03 08:23:29
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger