Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#upgradeoctober

Jag följer så många härliga personer på diverse plattformar. Tycker du att Facebook, Insta, Twitter eller vad det nu kan vara är meningslöst så följer du fel personer. Det är inte plattformen det är fel på – det är ditt flöde.

@finey taggade #upgradeoctober igår på Insta. Jag älskar ju projekt. Hon skriver såhär: I’m starting #upgradeoctober, and y’all be wondering ”what’s she up to now?” Well. I hate the feeling that I could’ve done more. So this month I’ll try to upgrade my training. Push myself a little harder. You can do it to, regardless of what goal you have, how often you train or what kind of exercise you do. Just go that extra step when you do it. If you can’t run and instead like to take walks, and see a bench – drop down and do some push ups against it. Use your imagination! Only you can hold yourself back, and only you can set yourself in motion to reach the finish line. Are you with me?

Mitt #updateoctober går i samma spår. Jag vill göra det jag gör fullt ut. Ska jag köra intervaller så ska jag fanimej köra intervaller. Ska jag ta det lugnt så ska jag ta det lugnt. Ska jag njuta av att göra ingenting så ska jag göra det också fullt ut istället för att ha dåligt samvete över att jag kanske borde göra något annat – för det finns liksom alltid grejer som borde göras. #upgradeoctober helt enkelt!

Vill du göra något annat så har Fyscoachen en 30 dagars paleoutmaning.

Halmstad Lynga 110 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag kör även ”Sober October”(soberoctober.se) som är ett litet inslag här i vår kommun, att utmana varann i att dricka mindre, en rolig grej tycker jag och jag har inga problem att vara med. Sen hänger jag på att göra ungefär som du och tränar det jag vill, om jag vill, hur jag vill…
  Ha en bra dag!

  pia 2013-10-02 20:14:26 http://baramittlillahem.tumblr.com
  Svara
 • Och ska jag äta choklad så ska jag njuta, inte ha ångest som många har! Som du var inne på i din podcast. 🙂

  fitnesscoachen 2013-10-02 12:01:21 http://fitnesscoachen.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger