Det är så rått och kallt och bistert ute så jag bestämde mig för att fästa min Casall multibalance trainer på insidan istället för utsidan av ytterdörren – och träna inne. Pistols och rodd hör till mina favoritövningar. Och så borde jag träna med core…

Nu när det är så kallt så drömmer jag om grejer att träna inomhus. Helst ska jag inte behöva ta mig utanför dörren alls. Därför ser jag fram emot den där vinterträningskvällen på Sportson Haninge på fredag. Det känns som att alla mina träningsproblem kommer att lösas då. Ni vet, gräset är alltid grönare på andra sidan. Vilket får mig att tänka på att jag fick dille på att köpa tens-apparat i somras för att jag var övertygad om att den skulle fixa alla mina problem men jag har inte tagit mig tid att använda den. Det ska jag se till att göra ikväll.

träna hemma casall 1 träna hemma casall 4

0