Första snön har som bekant redan landat på fjälltopparna och dessutom längre ner än så. Freeride har lagt upp lite bilder och första snön-tråd har skapats. Och jag längtar efter skidåkning.

Förmodligen blir det som vanligt premiär i Åre under snö, test och fest under luciahelgen. Jag köpte nya Stöckliskidor rätt så sent under förra säsongen och ser fram emot de första svängarna!

Förutom Åre så är jag nyfiken på skidåkning i Vemdalen, Trysil och Italien. Igår var det förresten 3 månader till julafton och vi står redan på tröskeln: Loka med pepparkakssmak och julmust går redan att köpa och i butik är pyntet redan framplockat.

[insert]
Åre Kabinbanan
[/insert][insert] Åre Kastrullen[/insert][insert] Åre Sara Rönne Träningsglädje[/insert][insert]åre 41[/insert][insert] åre 104 copy[/insert][insert] åre 109[/insert][insert] åre 107[/insert][insert] åre 117[/insert]

Några bilder från Åre från förra säsongen.

0