Imorgon är det sista dagen här på Playitas (vi åker hem på tisdag) och vi ska se till att kräma ur det sista ur kroppen. Jag känner att jag har tränat bra, varierat och förnuftigt. Mina triceps som gick en hård match i fredags mår bättre och det gör inte längre ont att lyfta armarna över huvudet. Det jag har tränat överraskande lite av är faktiskt gymträning. Jag har kört corepass och redcord inne på det fullutrystade gymmet men det är också allt. Idag och för några dagar sedan körde vi cirkelträningspass och så har vi även kört ett styrkepass med pilatesboll och imorgon väntar ett till styrkepass i grupp.

Idag var också vad som kändes som den varmaste dagen och jag har fått en klassisk sportbränna. Ryggen har jag bättrat på en hel del sedan den här bilden och numer har jag även märken från tightsen som slutade strax under knäna. Oh well.

Playitas 690 circuit training

Träningsglädje på cirkelpasset.

Playitas 691 olympic pool

Den här poolen ligger precis intill multicourt 2 där cirkelträningen körs. Ser svalkande ut!

Playitas 693 sara

Eftermiddagens outfit.

Playitas 694 snabbafotter

 

Cava. Igen.

0