Jag vaknade till en flaska cava (som vi inte öppnade – klockan 7 kändes lite väl tidigt), presenter och ballonger vid poolen. Idag var det min födelsedag! Kroppen påminde mig om att jag var 1 år äldre med ohygglig träningsvärk i triceps och Playitas firade med magnifik soluppgång och knallrosa solnedgång ett gäng timmar senare. Mellan allt det där hann vi göra mycket! Jag fick grymt bra massage nere på spa:et efter frukost och sedan hyrde vi bil allesammans och åkte norrut mot sanddynorna Las Dunas på norra delen av Fuerteventura. Här är vattnet knallturkost och sanden ligger gyllene precis överallt. All sand har tydligen blåst hit från Afrika och bildat ett helt eget litet landskap.

Annika, som låg bakom ballongöverraskningen på morgonen hade också smugglat med sig en flaska cava ut på stranden och vi skålade och hon blåste serpentiner. Lite senare åkte vi söderut igenom och körde över bergen och kom till slut till Pajara där vi åt riktigt bra tapas på Casa Isaitas. Vi visste inte vad vi skulle beställa in och efter att vi rabblat upp allt vi ville ha tittade kyparen bestämt på oss och undrade om vi var väldigt hungriga.

När vi kom tillbaka hem var det nästan kväll och himlen blev magiskt rosa. Jag och Grabben skålade i mer cava som Playitasteamet överraskat mig med (troligtvis för att jag skrivit att jag fyllde år på Instagram) och sangria och jag lägger en riktigt fin födelsedag i minnesbanken.

Playitas 600 birthday

Playitas 607 birthday

Playitas 603 breakfast

Playitas 608 las dunas

Playitas 619 fuerteventura las dunas

Playitas 612 las dunas Playitas 613 las dunas Playitas 614 fuerteventura annika

Playitas 617 fuerteventura las dunas

Playitas 626 fuerteventura mountains

Playitas 625 fuerteventura mountains

Playitas 621 fuerteventura

Playitas 630 casa isaitas

Playitas 628 casa isaitasPlayitas 633 sunset

 

0