Ny dag nya träningspass! Jag har fått frågan om det är barnvänligt här och egentligen är det nog bäst att fråga Anna (Trend & Träning) som rest hit med små barn – eller Anna (Orka Mera) som rest hit med lite större barn. Om man är intresserad av cykling och triathlon och vill veta hur det är ska man fråga KarinTri eller LanttoLife som varit här och supertränat.

Om man vill ha min uppfattning om det hela så kommer den här:

Jag uppfattar Playitas Resort som indelat i 3 delar: hotellet med vanliga hotellrum, lägenhetsdelen med massa lägenheter och så villaområdet. Det är Apollo som anordnar resor hit och här kan man läsa mer om hotell och lägenheter på Playitas. Vi bor i det senare – det ligger tvärs över golfbanan och man går till matsalen och träningsområdet på ungefär 5 minuter. Hotelldelen och lägenhetsdelen ligger mittemot varandra – men med träningsområdet i mitten. Så det är lite som en trekant med träningen (och matbutiken och sådant) i mitten. I lägenhetsdelen bor de flesta barnfamiljerna – här har man nära till barnpooler och lekland och barnpassning. De som bor här äter i en egen matsal och har egen reception och entré. De som bor i hotelldelen har en annan matsal och egen pool (ej barnpool) och här är det inte lika mycket barn, typ knappt några. I villorna bor typ alla som vill – här får det plats 4 vuxna och 2 barn och är ett kul sätt om man vill åka tillsammans med kompisarna (eller om man är en familj).

Jag fick en annan fråga om hur varmt det är på Playitas på vintern och det är typ 20 grader drygt enligt Apollo (läs mer om vädret på Playitas). Men Annika (och Johan) har varit här 2 gånger förut varav nu senast under nyår.

Playitas 332 Playitas 333

0