Hösten visade sig från sin bästa sida i eftermiddags när jag hade planerat in en långpanna på sisådär 90 minuter. Det visade sig bli runt 100 minuter till slut för här och var tog jag lite paus och gick och man kommer inte direkt snabbare till sitt slutgiltiga mål (den parkerade bilen) när man går. Solen hann i princip gå ner bortom trädtopparna men jag fick ändå en hel hög höstliga kilometrar med Västerdalälven och färgsprakande björkar till utsikt. 10 minuter efter att jag var framme var det nästan mörkt – och jag hann precis inom ICA innan de stängde.

Jag lyssnade till 2 av Jillian Michaels senaste poddar (de var bättre förut, nu är det mest barnsnack – jag är så att säga inte i målgruppen) men hon tipsade om “The Jillian Michaels Diet bet” som börjar den 24 september. Intressant idé – att gå med i en community och satsa pengar på att man ska gå ner 4% av sin kroppsvikt inom en viss tid. Klarar man det så får man ta del av potten. Snacka om social viktminskning på riktigt.

Hur somhelst, så här långt är det 4-0 till mig den här veckan och imorgon är det onsdag. Nu ska jag fortsätta kvällen med lite jobb och sedan ska jag somna tidigt. Imorgon börjar vi om på nytt.

Craft sportswear sara 4

Craft sportswear sara 8

Kläder // Craft. Skor // Adidas Adios Boost

0