Jessica är en kreatör av rang, både vad gäller design och inredning och mat och säkert en miljon grejer till. Det är härligt att gå nedförsbacken till henne och komma upp i lägenheten och stå i dörren till köket och prata om alla möjliga världsliga ting och en och annan jobbidé och se henne skapa fantastisk mat. Igår gjorde hon spring rolls (raw-inspirerade, glutenfria och laktosfria) med en helt grymt god jordnötssås. Jag tror att hon har lagt upp receptet här. Eller ja, ett ungefärligt recept. Hon är som en riktig kreatör är. Lite härligt frigörande stökig, lite nypor med salt här och lite chilihack där. En höft och allt blir liksom magiskt.

Ofta har jag ätit mat hos Jessica och sedan gått hem och lagat samma mat hemma hos mig själv i ungefär en veckas tid, bara för att det blev så himla bra. När jag lagar det blir det inte lika spännande – smakerna blir liksom mer tråkigt städade. Men det är kul med inspiration ändå. Dessutom dricker vi alltid förbannat gott rött vin hos henne.

springrolls 1 springrolls 3 springrolls 4 springrolls 5 springrolls 6 springrolls 7

0