Idag såg jag säsongens första snöflingor utanför fönstret. Kanske ni i Stockholm med? Min mamma sms:ade något kryptiskt om det samtidigt som jag fick bild på filtar och uteservering. För oss här i norr (nåja, Dalarna är inte jättemycket i norrland även om här är kallt) har det varit höst länge men på Insta ser jag hur ni har shorts på er fortfarande. Så jag förstår om köldknäppen kom som en chock.

Kvällens planer blev lite ändrade. Istället för att sitta i en bil på väg mot Stockholm så har jag varit ute och jagat fler skidbackar. Jag kan bocka av 10 till på listan och har bara dryga 40 backar kvar. Jag sprang dem tyvärr rätt så glädjelöst och hade inte känslan med mig och pulsen var därefter: låg och seg. Men att se solen gå ner över Lindvallen och hur SkiLodge liksom glittrade i de sista strålande var fint. Naturen är mäktig och magisk och den största formen av upplevelse.

Jacka & Tights // Craft WP Stretch (på REA här). Skor // Icebugs Anima-L

Sälen Ski Lodge Sara 100

Sälen Ski Lodge Sara 9

Sälen Ski Lodge Sara 101

Sälen Ski Lodge Sara 102

Sälen Ski Lodge Sara 103

Sälen Ski Lodge Sara 98

0