Jag lät min Stockholmssambo springa nästan 3 mil långpass nere i dalen medan jag gick fotopromenad. Jag hade så gärna velat springa på fjället idag men jag vet att om jag bara har tålamod nog så är risken att drabbas av förkylningsbacklash så mycket lägre. Så jag hoppas på imorgon… Jag är varken särskilt ledsen eller besviken för med sådant här kanonväder kan jag inte vara annat än nöjd med att få vara ute och andas frisk höstluft och omättligt ta in allt det gula och röda och vackra. Här och var fångade jag sambohalvan på bild. Och i Norge fångades även jag. Därimellan hann vi med en våffla på Joängets Fjällgård.

Vill ni se fler höstbilder än de nedan tycker jag du ska kika in hos Helena och Frida.

Sälen Transtrand 11

Sälen Transtrand 8

Sälen Transtrand 17

Sälen Transtrand 16

Sälen Transtrand 18

Sälen Transtrand 5

Sälen Transtrand 1

Sälen Transtrand 29

Sälen Transtrand 27

Sälen Transtrand 42

Sälen Transtrand 43

Sälen Transtrand 45

0