Idag har varit en fin dag. Och är fortfarande. Fastän jag är snuvig. Imorgon är det jag som lägger fram träningskläderna igen, då är det dags. Dessutom är det helg. Hur kunde det gå såhär fort?

Eftersom jag inte tränat får ni en dagens som civil. Jag skulle vara helt värdelös som modebloggare – min garderob är alltför liten för det. Men min jacka är grym ändå. Ett köp från Peak Performance för några år sedan. Och min scarves, ja den är från Lululemon och mina skor från Nike. Jag kan ju inte skippa träningsgarderoben helt…

På bilderna nedan ser ni några av mina grannhus. En sak som jag tycker kännetecknar dalafjällen är att husen ligger lite hipp som happ. Ja det är faktiskt oordning. De ligger som kors och tvärs mot varandra och lite utspridda. I Åre och Jämtland är det annorlunda. Sådant där är fascinerande tycker jag, att titta på landskap och likheter och olikheter. Det var en av de häftigaste grejerna med att cykla mellan Stockholm (fast det blev Uppsala) och Åre; hur miljön skiftade. Från Uppsalaslätterna till skogen i Gästrikland till pampiga (men förfallna) gårdar i Hälsingland och Härjedalen minns jag inte riktigt hur det var men sen Jämtland som bjöd på vidder och bergstoppar. Man hinner inte alltid se sådant när man åker bil. Det går för fort.

hemma i sälen 35

hemma i sälen 36

hemma i sälen 40

hemma i sälen 41 hemma i sälen 43

0