Efter frukosten satte vi av över berget till den lilla staden som ligger på andra sidan: Gran Tarajal. Det tar ungefär en timme att gå från Playitas: uppför en topp, nedför en topp och sedan runt en annan topp. På vägen mötte vi en drös hundar som vallades av några människor och vi försökte komma underfund med varför. Vi såg en ödla också, men det var typ allt. Väl framme i Gran Tarajal sjöd folklivet och vi satte oss på ett fik och beställde in glass och dricka. Sedan gick vi hem igen – men denna gång tog vi cykelvägen och jag och Grabben sprang tillbaka under gassande sol. Varmt, men väldigt skönt. Väl hemma slängde jag mig i poolen och avslutade veckans andra bok (den första hette Mörka Platser och den andra hette Himmelsdalen – båda två var riktigt bra).

Playitas 600 breakfast

Playitas 656 sara

Playitas 657 snabbafotter

Playitas 658 gran tarajal

Playitas 660 gran tarajal

Playitas 663 gran tarajal

Playitas 665 running sara

Playitas 668 röda vägen sara

 

0